Home

Welkom bij Bedje in de wolken & 

vRouwen aan de keukentafel


A
ls in de lente Joeps zusje Maike te vroeg geboren wordt, blijkt dat zij maar kort kan blijven leven. Al heel vlug moeten papa, mama en Joep afscheid nemen van haar. Ze geven Maike duizend kusjes en aaien haar over haar bolletje. 'Jij bent mijn lieve zusje', zegt Joep, 'en ik zal je nooit vergeten.'

Deze site vertelt over het boek 'Bedje in de wolken' en het persoonlijke verhaal achter het boek. 

Deze site vertelt ook over vRouwen aan de keukentafel - een initiatief om vrouwen die een kind hebben verloren bij elkaar te brengen. Een miskraam, het verlies van een baby of een ouder (volwassen) kind gaat; het is zo belangrijk om stil te staan bij wat het met je moeder- en mens-zijn doet als je een kind verliest. 

Rouw heeft getuigen nodig. vRouwen aan de keukentafel is een platform voor het delen van ervaringen rondom leven en verdriet. Van een leven vanuit verlies naar een leven met verlies. Voor mij voelt het bijzonder om vanuit het perspectief van delen de eerste helft van 2015 gastblogger te zijn geweest op de blogsite van Yarden (http://www.blog.yarden.nl/). Schrijven over het leven, over verlies en over liefde. Mooi om ook op deze manier ervaringen te mogen vormgeven en doorgeven.  

 

Ik hoop dat alles wat op de site is geschreven, mensen uitnodigt om te lezen, te voelen en te delen. En bovenal hoop ik dat het veel mensen tot steun is, bij of na het verlies van een mooi en welkom mens.

     


Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag worden overgenomen, gepubliceerd, verveelvoudigd of op enigerlei wijze worden doorgegeven zonder schriftelijke toestemming van de auteur. 


183358 bezoekers (262324 hits) sinds 6-9-2009